Udgivelsesfejring for Reception #70: Øer

Den 1. november udkommer Reception – tidsskrift for nordisk litteratur #70, og det skal fejres! Festlighederne finder sted i Nordisk Kaffebar på Nye KUA, bygning 22, lokale 22.0.61, TORSDAG DEN 1. NOVEMBER KL. 17.00

Her vil redaktørerne holde tale og servere sherry for folket, mens DJ Rasmus vender plader. Der vil være billige øl i baren og chance for at få et glitrende nyt tidsskrift med hjem i frakkelommen ganske gratis.

Oplæsning ved Nanna Damsgaard-Larsen og Tine Høeg.

Opdateret information om arrangementet findes på Facebook.

Alle er velkomne, så kom og fejr med os! Det bli’r ødselt og øllet.

#70 er et temanummer om ØER – øerne i den danske og nordiske litteratur i dag og gennem tiden. Glæd dig til artikler, essays og nyskrevne tekster fra bl.a. Johs. Nørregaard Frandsen (SDU), Erik Skyum-Nielsen, Lars Frost og Chresten Forsom, alt sammen smukt illustreret af bl.a. Karen Segall, Rakel Dehn Stammer og Mille Højerslev Nielsen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s