Reception søger nye redaktører og ny layouter

Reception – tidsskrift for nordisk litteratur redigeres af kandidatstuderende og hangarounds ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet. Vi er fire medlemmer i redaktionen, men ønsker at blive flere.

I hvert nummer forsøger vi efter bedste evne at belyse et bredere felt af nordisk litteratur, gennem artikler, interviews og kunstneriske og skønlitterære bidrag. Receptions tilblivelse finansieres gennem støtte fra fonde og fra INNS og udkommer (halv)årligt.

Som redaktør vil du få medansvar for hele processen fra idéudvikling til udgivelse af tidsskriftet. Du får dermed rig mulighed for at præge arbejdet og det endelige produkt ud fra egne evner og interesser. En stor del af arbejdet består i at redigere artikler i samarbejde med skribenterne og de øvrige redaktører. Det er derfor en klar fordel, hvis du har tidligere erfaring med sproglig formidling.

Vi søger også en ny layouter, der brænder for litteratur, og som har den rette kreative hånd til at forvandle tekst og billeder til et færdigt og indbydende tidsskrift. Som layouter bliver du en del af redaktionen og du vil få medansvar for hele processen fra idéudvikling til udgivelse af tidsskriftet. Du får dermed rig mulighed for at præge arbejdet og det endelige produkt ud fra egne evner og interesser. Så er du super sej til InDesign eller et lignende program, og synes du det er sjovt at nørde med opsætning og kreative løsninger – så er det dig vi søger!

Både arbejdet som redaktør og layouter er ulønnet.

Er du interesseret? – Så send en ansøgning til redaktion@tidsskriftetreception.dk inden den 20. januar 2013.

Du er velkommen til at skitsere idéer og temaforslag i ansøgningen, skønt det vigtigste er at du giver os et indtryk af hvem du er, og hvorfor du gerne vil være med til at lave tidsskrift.

Venlig hilsen,
Redaktionen

Se opslag her: Vi søger nye redaktører, og her: Vi søger en ny layouter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s