Velkommen til to nye redaktører

Et afleveret speciale, en bog, en baby og et ph.d-projekt. Receptionsredaktører må af forskellige årsager før eller siden sige stop, og vi er derfor glade for, at vi nu kan byde to nye redaktører velkommen i redaktionen: Helga Falkum Enerhaug og Lykke Maltoft Wange.

Helga er bachelor i Nordisk sprog og litteratur fra Universitetet i Bergen og nu kandidatstuderende på Dansk. Lykke er danskstuderende på sjette semester og netop hjemvendt fra et semester på Sorbonne i Paris. Begge er de glade for litteratur og ikke mindst for den ædle kunst at formidle deres viden om den til andre. I dette tilfælde jer. Velkommen til!

Samtidig siger vi farvel til Anders Johannsen, Amalie Laulund Trudsø, Jesper Schmidt Lorenzen og Hjørdis Maria Longva, som også har været vores fremragende layouter på de seneste to numre. Tak for nu til jer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s