Udgivelsesfejring for Reception #71

Torsdag den 27. juni kl. 17 udkommer det 71. nummer af Reception – tidsskrift for nordisk litteratur. Det fejrer vi traditionen tro med en slippefest af rang, denne gang på Musiksmag i Jægersborggade.

Kom og vær med til at fejre den nordiske litteratur, nummerets skribenter, poeter og illustratorer, ordene og sommeren – og ikke mindst: få et eksemplar af tidsskriftet med hjem. Der vil være velkomstsjusser til de første, og vores hus-dj, Ramses, vil sørge for dagens sommersoundtrack. En oplæsning eller to vil blive føjet til programmet, når vi nærmer os, så bliv hængende lidt endnu – eller følg med på facebook her.

TID: torsdag den 27. juni kl. 17
STED: Musiksmag, Jægersborggade 43, 2200 Kbh. N
PROGRAM: opdateres snarligst

*
Reception nr. 71 er uden tema og indeholder artikler af bl.a. Henrik Skov Nielsen, Henrik Torjusen, Mette Hemmingsen og Erik Skyum-Nielsen, interviews og anmeldelser plus nyskrevne nordiske tekster af bl.a. Naja Marie Aidt, Erlend O. Nødtvedt og Lyra Ekström Lindbäck og illustrationer af Rakel Dehn Stammer, Caterina Sofie Pantani Nielsen og Hjørdis Maria Longva.

Vi glæder os til at dele det hele med jer!

Hilsen
REDAKTIONEN

Markus Floris Christensen, Lykke Maltoft Wange, Helga Falkum Enerhaug, Lea Stigfeldt, Jesper Schmidt Lorenzen og Christina Yhman Kaarsberg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s