Artikelindkaldelse til temanummer om etik i nordisk litteratur og litteraturteori

År 2014 blev blæst i gang med nyheden om, at en ny generation af forfatterstemmer var født med en stemme helliget politiske problematikker og etiske dilemmaer! Men hvad forstås egentlig ved begrebet etik? Hvordan kommer etik til udtryk inden for litteraturen og ikke mindst dens udfoldelser inden for litteraturteorien?

Med udstikning af temaet ”etik” til næste nummer af Reception åbner vi for bidrag, der kan uddybe emnet i et format, der stikker dybere end korte kommentarer og dagsordensættende optrædener i DR2’s Deadline. Ligeledes synes temaet også oplagt for indlæg, der beskæftiger sig med en række af de litteraturteoretiske begrebsudviklinger, der har gjort sig gældende siden slutningen af 1990’erne, herunder dobbeltkontrakten, vidnesbyrd-litteraturen og den nok så berygtede autofiktion.

Forslag og udkast til bidrag sendes på e-mail til redaktion@tidsskriftetreception.dk snarest muligt – dog senest 1. september. Herefter vil den endelige deadline for bidrag være den 15. september.

Reception #73 udkommer under forårssolen 2015.

Vi er spændte på at høre fra dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s