Nogle kommer, nogle går

Tidsskriftet Reception byder hele 3 nye redaktører velkommen om bord: Sofie Buhl Pedersen, Frederikke Rose Ingvordsen Lindahl og Cecilie Nielsen. Alle er de glade for litteratur og glæder sig meget til at være med til at føre tidsskriftet Reception videre.

Desværre må vi også nu sige farvel til redaktørerne Lea Stigfeldt og Christina Yhman Kaarsberg. De har begge de seneste år lagt et meget imponerende stykke arbejde i tidsskriftet Reception men har nu begge afleveret deres speciale, hvorfor de har været nødsaget til at flyve fra reden. De har dog lovet at rumstere lidt i baggrunden og sørge for, at Reception stadig vil bestå!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s