Sving forbi periferi

Periferi er en online platform, hvor nordiske studenterdrevne litteraturtidsskrifter samles. Vi på Reception er umanerligt glade for at være en del af dette initiativ og være med til at styrke udvekslingen af litterære tanker her i Norden.

En håndfuld kandidatstuderende fra Litteraturhistorie på Aarhus Universitet står bag projektet og sørger for, at der løbende lægges artikler ud, som er udgivet i et af de respektive tidsskrifter, der er med i samarbejdet. Vi kan kun opfordre jer alle til at læse med!

Periferi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s