Udgivelsesfejring af Reception #73

Fredag d. 10. april kl. 17 udkommer det 73. nummer af Reception – tidsskrift for nordisk litteratur. Det fejrer vi traditionen tro med slipfest i Nordisk Kaffebar på KUA. Kom og vær med til at fejre det nye nummers skribenter, poeter, illustratorer – og forårets komme i det hele taget.

Der vil være velkomstdrinks til de først ankomne, billige øl i baren og mulighed for at få dit helt eget eksemplar af tidsskriftet Reception #73 med hjem ganske gratis. Derudover vil Majse Aymo-Boot og Josefine Graakjær Nielsen læse op i løbet af arrangementet.

TID: Fredag d. 10. april kl. 17.00
STED: Nordisk Kaffebar
OPLÆSERE: Majse Aymo-Boot og Josefine Graakjær Nielsen

Følg med i eventet på Facebook. 

Skærmbillede 2015-03-24 kl. 16.39.53

Reception #73 handler om ETIK. Glæd dig til artikler, læsninger og nyskrevne tekster fra bl.a. Kamilla Löfström, James Phelan, Athena Farrokhzad, Anniken Greve, Majse Aymo-Boot, Mads Bunch og Louise Salling.

Vi glæder os til at se jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s