Artikelindkaldelse til temanummer om det litterære kollektiv

Fat pennen og skriv!

Næste nummer af Reception skriver sig ind under kollektivets faner og vil i al sin stor- og enkelthed berøre KOLLEKTIVET. Vi holder derfor dørene åbne for alt, der syner af litterært kollektiv, autoritetstab og fællesskab. Det være sig tekstinterne kollektiver over postmoderne fokus på hypertekstualitet og inddragelse af andre tekster til den monumentalt åbne tekst.

Det kan være akademiske fremstillinger, værklæsninger, interviews, essays eller noget helt femte – det eneste krav er, at indholdet i en eller anden grad berører en kollektivitet og tager afsæt i nordisk litteratur.

Vi ønsker fortsat at øge kendskabet til litteratur fra andre nordiske lande. Derfor søger vi også skribenter til at anmelde nyudgivelser, skønlitterære såvel som faglitterære, fra Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland og Finland.

Reception #74 udkommer i november 2015. Forslag og udkast til bidrag sendes på e-mail til redaktion@tidsskriftetreception.dk primo juni 2015.

Vi er spændte på at høre fra dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s