Er du vores nye layouter?

Reception – tidsskrift for nordisk litteratur har eksisteret siden 1991 og redigeres af studerende. Vi er syv medlemmer i redaktionen, men vi vil så gerne være flere!

I hvert nummer forsøger vi at belyse et bredere felt af nordisk litteratur gennem faglige artikler, interviews, anmeldelser og skønlitterære bidrag. Receptions tilblivelse finansieres gennem støtte fra Søren Gyldendal Fonden og INSS og udkommer to gange årligt.

Vi søger nye layoutere, som har den rette kreative hånd til at forvandle tekst og billeder til et færdigt og indbydende tidsskrift. Det er ikke et krav, at du brænder for litteratur eller studerer på INSS – så længe du har de fornødne kvalifikationer og har lyst til at være med. Som layouter vil du have ansvar for tidsskriftets opsætning og udtryk samt kontakt med illustratorer og trykkeri. Du er derfor med i hele processen, men størstedelen af arbejdet ligger i den sidste del af forløbet.

Som layouter forventer vi, at du
– har erfaring med InDesign eller lignende programmer
– interesserer dig for grafisk design
– aktivt ønsker at præge og udvikle tidsskriftets udtryk
– er ansvarsbevidst, engageret og har sans for detaljer.

Arbejdet i Reception er ulønnet.

Hvis du er interesseret, så send os en motiveret ansøgning, dit CV og andre relevante bilag – gerne med eksempler på noget du har produceret tidligere – til redaktion@tidsskriftetreception.dk senest fredag d. 11. september.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange hilsner
Redaktionen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s