Artikelindkaldelse: KÆRLIGHED

Det kommende nummer #76 af Reception har temaet KÆRLIGHED. Vi inviterer dig derfor til at indsende bidrag, der omhandler kærlighed på kærlig og ukærlig vis.

Det kan være akademiske fremstillinger, skønlitterære bidrag, værklæsninger, essays eller noget helt femte. Det eneste krav er, at det i en eller anden grad berører kærligheden og tager afsæt i nordisk litteratur.

Tilgangene til at forstå kærligheden er mange, og i næste nummer vil vi forsøge at belyse poesiens nok mest beskrevne, ubeskrivelige emne. Er det muligt, at kærlighed blot figurerer som et spekulativt magtredskab, eller er det snarere en tilstand, der giver individet rum til mobilitet og frihed? Indskrænker den fællesskabet, eller krydser den bånd på tværs af grænser?

Vi ønsker fortsat at øge kendskabet til litteratur fra andre nordiske lande. Derfor søger vi også skribenter til at anmelde nyudgivelser, fra Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland og Finland.

Reception #76 udkommer til sommer 2017. Forslag og udkast til bidrag kan sendes på e-mail til redaktion@tidsskriftetreception.dk senest den 1. marts 2017.

Vi håber at høre fra dig!

De kærligste hilsner, redaktionen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s