Reception søger en ny redaktør

Reception – tidsskrift for nordisk litteratur har eksisteret siden 1991 og redigeres af studerende ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet. Reception udkommer én gang årligt, og hvert nummer tilstræber at belyse et bredere felt af nordisk litteratur ud fra et bestemt tema gennem faglige artikler, skønlitterære bidrag, interviews, anmeldelser, m.m.

Vi har netop påbegyndt arbejdet med Reception #78, der har temaet PRISER og forventes at udkomme september 2019. Vi er pt. syv på redaktionen, og vi søger en ekstra redaktør, der vil kunne indgå i redaktionen umiddelbart fra primo januar. Der vil derfor være mulighed for at være med (næsten) fra starten af processen.

Reception opererer vi med flad struktur, hvorfor du som redaktør får medansvar for alle faser af den redaktionelle proces – lige fra idéudvikling og kontakt til mulige bidragsydere til artikelredigering og korrekturlæsning. Du får med andre ord rig mulighed for at præge det endelige tidsskrift ud fra egne evner og interesser. Derudover er alle redaktører fordelt på en række forskellige ansvarsposter, som du derfor også skal have mod på at varetage.

Vi søger en redaktør, der

  • har interesse for samt et godt kendskab til nordisk litteratur
  • har gode kompetencer indenfor sproglig formidling og grammatik
  • er klar på at deltage engageret og ansvarsbevidst i redaktionsprocessen.

Vi holder redaktionsmøde ca. hver 2. uge.

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning samt CV til redaktion@tidsskriftetreception.dk senest mandag den 26. november 2018 kl. 14.00. Vi afholder samtaler i uge 49.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s