Artikelindkaldelse: PRISER

Hvad er god litteratur, og hvordan præmieres den? Oven på en bogsæson, hvor Nobels litteraturpris aldrig blev uddelt, går næste udgave af Reception pris-amok. Vi afdækker hele spektret af litteraturpriser – fra Bukdahls Bet til Nordisk Råds Litteraturpris – og undersøger prisernes betydning, først og fremmest for forfatterne og forfatterskabernes omdømme. Litteraturpriser involverer imidlertid også andre, hvis ikke samtlige, af de øvrige litterære aktører: forlag, grafikere, boghandlere, dagblade, biblioteker, læsere. Hvem påvirker hvem, når prisvinderne skal udpeges, og hvorfor hungrer mennesket i det hele taget efter anerkendelse?

Som altid modtager vi gerne dit bidrag. Send os din tekst eller en beskrivelse af din idé, om det så er en akademisk artikel, et digt, en novelle, et foto eller noget andet. Det væsentligste krav er, at det har med emnet priser at gøre.

78. udgave af Reception – tidsskrift for nordisk litteratur udkommer i efteråret 2019. Forslag og udkast til bidrag skal sendes til mail redaktion@tidsskriftetreception.dk senest 1. marts 2019.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s