Reception søger nye layoutere

HVAD
I arbejdet med at udgive det litterære tidsskrift Reception, har vi brug for nye layoutere til udgivelsen fra 2019 og frem.

HVEM
Du skal kunne grafisk design og arbejde i InDesign, men derudover er din studieretning underordnet. Det er en mulighed, at en af vores tidligere layoutere kan stå bi med lidt supervision første gang, men det er derudover et ret selvstændigt arbejde, der typisk udføres af to-tre layoutere i samarbejde med redaktionen.

HVORNÅR
Tidsskriftet udkommer en gang årligt, typisk i september og layoutarbejdet er derfor koncentreret omkring de to forudgående måneder. Det første arbejde foreligger i juni og juli 2019, men vi vil være i kontakt forinden og gøre nogle forberedelser.

HVOR
Du kan finde os på facebook under Reception – tidsskrift for nordisk litteratur, på instagram som @tidskriftetreception eller på vores hjemmeside tidsskriftetreception.dk, hvor du også kan finde tidligere udgaver af Reception.

Vi glæder os til at høre fra dig og kan kontaktes på redaktion@tidsskriftetreception.dk.

Deadline 1. april.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s